Riool ontstoppen Haarlem

Heeft u in Haarlem of omgeving last van een verstopt riool? Wring uzelf dan niet eerst in allerlei bochten om zelf het riool te ontstoppen. Veel mensen die dit hebben geprobeerd kwamen er achter toch hulp nodig te hebben van een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf. En inderdaad; waarom zou u zelf deze vervelende en vaak vieze klus aanpakken, als wij dit snel en gemakkelijk voor u kan doen? In Haarlem en omgeving staat de door ons aangedragen professional bekend als uitstekend ontstoppingsbedrijf; specialist in ontstoppen. Dankzij onze vakkundige service en goede apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw riolering laten ontstoppen?

Wij ontstoppen riolering door middel van hoge druk reiniging of door mechanische reiniging. Welke methode we gebruiken, hangt af van de aard van de verstopping en de locatie ervan. Mechanische reiniging is voornamelijk geschikt wanneer de riolering is dichtgeslibd door kalk- zeep- of vetresten die meekomen met het afvalwater. Met behulp van een veermachine met boorkoppen, freeskoppen en snijmessen kunnen we de rioolbuis schoonmaken.

Wanneer het riool echt wordt verstopt door iets dat er niet in thuis hoort, maken wij gebruik van hoge waterdruk voor het ontstoppen van uw riool. We benutten verschillende spuitkoppen, zodat de verstopping op verschillende manieren kan worden aangepakt. Wij kunnen uw riolering altijd ontstoppen, ongeacht waardoor de verstopping wordt veroorzaakt. Een van onze methoden is hiervoor altijd geschikt. Als de verstopping hardnekkig is, gebruiken we zelfs beide methoden om uw riool vakkundig te ontstoppen. Wilt u graag meer informatie? Of wilt u in Haarlem of omgeving meteen onze hulp inroepen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 255 3733 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.