Stankoverlast in Haarlem

AEM RioolTechniek wordt vaak gebeld door mensen in Haarlem of omgeving die last hebben van een onverklaarbare stankoverlast in hun woning. Stank uit uw riool is helaas een veelvoorkomend probleem. Deze stankoverlast ontstaat door kleine breukjes of scheurtjes in de leidingen of door een verstopping van uw riolering. Deze zijn vaak niet duidelijk te zien en al helemaal niet met het blote oog. Mensen blijven daarom vaak te lang zitten met stankoverlast, wat uiteraard erg vervelend is.

Gelukkig beschikken wij over apparatuur voor stankdetectie. Door middel van detectie kunnen wij snel de oorzaak van de stankoverlast voor u lokaliseren en verhelpen.

Verhelpen van stankoverlast

Wij hebben veel ervaring op gedaan met het verhelpen van stankoverlast. Met behulp van apparatuur die speciaal is ontworpen voor stankdetectie zijn wij in staat om te lokaliseren waar de stankoverlast vandaan komt. Eventuele scheurtjes of breukjes komen hierbij aan het licht, waarna wij deze voor u kunnen repareren en waar nodig vervangen.

Ook wanneer de rioollucht in uw woning een andere oorzaak heeft, zoals een verstopping of een verzakking, wordt dit door middel van stankdetectie in kaart gebracht. Wij helpen u en geven u advies over hoe uw probleem het makkelijkst opgelost kan worden.

Heeft u ook last van een onverklaarbare stankoverlast in uw woning? Laat ons dan door middel van stankdetectie voor u vaststellen waar uit het riool de stank vandaan komt. Wij lossen uw probleem snel voor u op. Neemt u contact met ons op om in de regio Haarlem een afspraak met ons te maken. Zo kunt u snel weer genieten van een frisse geur in huis. Bel 020 - 213 61 14 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.